About Us Nederlands – Dutch

Gateway Feathers

Een explosie van kleuren, voor fenomenale pijlen!

Wie we zijn

Hallo en hartelijk dank dat u de tijd neemt om meer te weten over Gateway Feathers en onze boogsport producten. We willen u overtuigen dat de natuurveer die u op uw boog aanbrengt, veruit de beste natuurveer is die u kunt gebruiken om uw pijl naar het beoogde doel te begeleiden. Als u wat uitgebreidere video’s over de hieronder genoemde onderwerpen, of andere, wilt bekijken, kunt u de QR-code scannen, waarmee u ons YouTube kanaal kunt bezoeken.

Waarom voor veren van Gateway Feather’s kiezen?

Kwaliteit

Medewerkers volgen specifieke handelingsprocedures in alle verwerkingsprocessen, om er zeker van te zijn dat het product dat u ontvangt, het allerbeste is. Elke natuurveer die we gebruiken is afkomstig van USDA geïnspecteerde kalkoenverwerkingsfabrieken in de Verenigde Staten.

Sanering

Onze processen zijn GECERTIFICEERD door officiële instanties voor dierenartsen en overheid, om er zeker van te zijn dat de natuurveren die we vervoeren, schoon en ontsmet zijn. Vía de in Europa gebaseerde TRAde Control and Expert System – TRACES System, zijn wij in staat onze producten over de hele wereld te leveren.

Kleuren

Wij zijn vernieuwers. Wij HOUDEN van hetgeen we doen. We brengen voortdurend nieuwe, spannende kleuren en ontwerpen op de markt. Vele hiervan zijn EXCLUSIEF voor Gateway Feathers en onze PRINTZ lijn.

Penneschachten

Elke natuurveer heeft een basis van een bepaalde maat. We creëren een Sweat Spot, die niet te dun en niet te dik is – deze Sweat Spot is, bij de bouw van pijlen, niet zo dun, zodat de natuurveer al gebogen is voordat deze uit de verpakking komt, of de lijm die u gebruikt over de hele natuurveerklem loopt. De Sweet Spot van de penneschacht kan ook niet te dik zijn, als deze te dik is, duurt het lang eer de veren aan de pijlas vast gelijmd zitten of niet vastgelijmd blijven. Natuurveren van Gateway worden in de Sweet Spot gesneden.

Geschiedenis

Gateway Feathers is al sinds 1956 actief op de zakelijke boogsport markt. We leveren al vele jaren kwaliteitsverven voor natuurveren. Het opbouwen van relaties met verfbedrijven, het uitzoeken van de Sweat Spot voor het slijpen van ganzenveren, zijn we een vernieuwend bedrijf met verfijnde processen, om er zeker van te zijn dat de producten die we vervaardigen niet over één nacht ijs zijn gegaan en over de hele wereld worden geaccepteerd!

Waarom voor natuurveren kiezen?

  • Natuurveren zijn lichter dan plastic en sturen een pijl beter. Specifieke natuurveermaten kunt u hier vinden: Nitty Gritty.
  • Natuurveren hebben grip op de lucht en “corrigeren” kleine release fouten, die onder druk gemaakt worden.
  • De natuurveer zal het FOC of Forward of Center verhogen, waardoor het evenwicht van uw pijl wordt verhoogd. Dit maakt uw pijl stabieler.
  • Natuurveren worden niet extreem stijf bij koude temperaturen of echt zacht bij hoge temperaturen.
  • Natuurveren buigen opzij, als uw boog in contact komt met vreemde voorwerpen tijdens de vlucht.

Welke maat natuurveer moet u gebruiken?

  • Indoor doel – Grootste natuurveren die geen contact maken met kabels en rustssteunen.
  • Outdoor doel – Kleinste natuurveren om winddrift tot een minimum te beperken (denk aan Rayzr!).
  • Nieuwe schutters – Als u een beginnend schutter bent, zullen er dagen zijn dat uw vorm minder is – gebruik grotere natuurveren om de pijlenkoers te beheersen totdat uw vorm consistent is.
  • Jacht – hangt af van waar u opjaagt en welke uitrusting u gebruikt. Denk buiten altijd in het klein. Een longbow-gebruiker, die op varkens jaagt, wil een pijl die snel recht vooruit schiet, omdat zij, vanuit dikke bebossing, op korte afstand jagen – gebruik een grote natuurveer. Een longbow-gebruiker die op grote open vlaktes op antilopen jaagt, wil een dunne pijlas gebruiken met kleine natuurveer om de winddrift en pijlweerstand tot een minimum te beperken. De compound gebruiker is in het voordeel, hierbij adviseren we een kleine natuurveer, zoals de 2″Rayzr.

Instructies voor het eenvoudig aanbrengen van een natuurveer

Bevat informatie over de beste lijm voor natuurveren – G1 lijm, aanbevolen mallen en klemmen en het al dan niet spiraalvormig of recht aanbrengen van de natuurveer. U KUNT een pijl met natuurveren SNEL maken. Bezoek onze YouTube pagina voor specifieke instructies.

Gebruik in alle weersomstandigheden

Schiet bij koud weer, warm weer, regen, sneeuw en wind. Pak een fles waterproof poeder en wij zullen u laten zien hoe te schieten onder de Niagara Falls, mocht u daartoe geneigd zijn. Ons YouTube-kanaal bevat specifieke instructies over het juist aanbrengen van Gateways waterproof poeder.

Back To Top